Ξεπεράστε τα εμπόδια, ο ουρανός είναι το όριο... 
 
Τα προϊόντα Çelikel θα σπάσουν όλους τους τοίχους που σας περιορίζουν... 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Μπορείτε να βρείτε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας παρακάτω...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Çelikel μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 08:00 - 18:00. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες πελατών μας στη διεύθυνση 444 49 42 ή info@celikeltarim.com. 

ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΥ;

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους μας στο 0530 956 54 99 ή στο service@celikeltarim.com. 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHALLENGER ΙΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ;

Η Çelikel πέτυχε υψηλότερες επιδόσεις με τη χαμηλότερη απαίτηση ισχύος μετά από καινοτομίες προϊόντων. 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ CHALLENGER II PLUS;

Το Challenger II Plus είναι διαφορετικό από παρόμοια προϊόντα, με απαίτηση ισχύος 75 ίππων, δεύτερη δεξαμενή καύσης με τεχνολογία superblow και σύστημα με 12 μαχαίρια με σφόνδυλο, το οποίο είναι ένα σύστημα μαχαιριού 12 θραυστήρων. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ CHALLENGER I ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ CHALLENGER II PLUS.

Ποιο πρέπει να αγοράσω; 
Επειδή το ενσίρωμα είναι εποχιακό, είναι σημαντικό να δράσουμε γρήγορα. Το μοντέλο Challenger II Plus έχει τουλάχιστον τέσσερις φορές καλύτερη απόδοση ανά ώρα από το μοντέλο Challenger I. 
 

ΕΧΩ 150 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ CHALLENGER I ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ MENA;

Επειδή εργάζεστε για την αγορά, το μοντέλο Challenger II Plus θα σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερo ενσίρωμα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ CHALLENGER II PLUS ΩΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ;

Μπορείτε να συνδέσετε το Challenger II Plus στον τράκτορα σας με τρεις διαφορετικούς τρόπους (προς τα πίσω, από τη δεξιά πλευρά και από μπροστά). 
Με αυτό τον τρόπο, θα εξαλείψετε τα προβλήματα με τη δημιουργία γραμμών. 
Είναι μεγάλη χαρά να μην χάσετε το καλαμπόκι σας. 
 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ BRASSUS ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ;

Το Brassus είναι το όνομα της νέας γενιάς οριζόντιας μηχανής ανάμιξης τροφοδοσίας διπλής έλικας. Ως αποτέλεσμα των καινοτομιών μας, το σύστημα πλαισίου, το σύστημα εκφόρτισης τροφοδοσίας, το ανεξάρτητο υδραυλικό σύστημα λίπανσης και ο συμπαγής σχεδιασμός είναι διαφορετικά στο Brassus. 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ BRASSUS;

Το Brassus καταναλώνει λιγότερα καύσιμα, με σύστημα μετάδοσης τριών επιπέδων. Επιπλέον, το πατενταρισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης και μονάδα κιβωτίου ταχυτήτων 3G6060 της Çelikel δεν θα καταστρέψει τον ελκυστήρα και τις έλικες κάτω από υπερβολικό φορτίο. Το Brassus κατασκευάζεται από πρωτογενή εξαρτήματα. Μπορείτε να αισθανθείτε τη διαφορά στον κύκλο ζωής και την ευκολία χρήσης. 

ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ Η ΚΑΘΕΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ;

Όσον αφορά την επιλογή μοντέλου μηχανής, η απάντηση εξαρτάται από τα υλικά που θέλετε να ταΐσετε τα ζώα σας. Συνιστούμε κάθετα μοντέλα για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τυλιγμένα δεμάτια. Διαφορετικά, τα οριζόντια μοντέλα μας, με περισσότερα μαχαίρια, είναι κατάλληλα για όλα τα επιχειρηματικά μοντέλα και είναι απαραίτητα για μικρές επιχειρήσεις βοοειδών. 

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΟΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΣΙΡΩΣΩ ΒΟΣΚΟΤΟΠΟΥΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ;

Μπορείτε να κάνετε διαφορετικό ενσίρωμα στα πράσινα φυτά ζωοτροφών για να στηρίξετε οικονομικά την ανάπτυξη βακτηριδίων στη μεγάλη κοιλιά και να μειώσετε το κόστος διατροφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα εκκολαπτηρίου αραβοσίτου Challenger II Plus τόσο για ενσίρωμα βοσκοτόπων όσο και για ενσίρωμα καλαμποκιού. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΟΠΗΣ ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, επειδή η κοπή και ο τεμαχισμός γίνονται σε δύο διαφορετικούς θαλάμους, τα φυτά είναι μικρότερα. Αυτό αποτρέπει τα κενά αέρα στη συσκευή καθώς και τη μήτρα. 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ;

Ενώ το πλάτος διασποράς είναι το πολύ έξι μέτρα σε άλλες μηχανές, το μοντέλο μας Crafter Premium έχει πλάτος διασποράς τουλάχιστον 15 μέτρων και το πολύ 25 μέτρα. Χαμηλότεροι κύκλοι, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και περισσότερη απόδοση σας περιμένουν με το Crafter Premium. 

ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

Επειδή η σειρά Crafter Premium έχει ένα μοντέλο κλειστού τύπου, μπορείτε εύκολα να οδηγήσετε στο χωράφι σας χωρίς να πέφτουν λιπάσματα στον αυτοκινητόδρομο.