ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Τα μηχανήματά μας πρέπει να λειτουργούν με ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Επομένως, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη στην παραγωγή μας: Εστιάζουμε στην ανώτερη ποιότητα που μας επιτρέπει να επιτύχουμε ανώτερη αντοχή και αντίσταση στην τριβή. Επιβεβαιώνουμε την ποιότητα όλων των υλικών μέσω φασματικής ανάλυσης πριν από την αποδοχή αυτών των υλικών. 

Όλα τα μηχανήματα Çelikel είναι έργα ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί στην κατασκευή και επαγγελματίες που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν προς την αριστεία. 

Οι διαδικασίες που περνούν τα μηχανήματά μας κατά την κατασκευή είναι οι εξής:

ΣΑΝ ΒΡΑΧΟΣ

Οι μηχανές Çelikel, οι οποίες είναι γνωστές για τις μακροχρόνιες κατασκευές τους, αποκτούν τα χαρακτηριστικά τους, περνώντας από τέτοιες διεργασίες όπως η σωστή επιλογή υλικών, η σκλήρυνση και η βαφή. 

ΓΕΜΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 

Οι μηχανές Çelikel, των οποίων τα χρώματα περιλαμβάνουν το κίτρινο της ανατολής και τη δύναμη του μαύρου, ζωγραφίζονται χρησιμοποιώντας διαδικασίες που θεωρούν τη συνοχή και την τριβή 

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ 

Η ομάδα Çelikel, η οποία λαμβάνει μεγάλη προσοχή σε όλα τα στάδια της κατασκευής, δεσμεύεται να υποσχεθεί ότι θα εξοικονομήσει χρήματα από τα προβλέψιμα προβλήματα, συμμετέχοντας σε λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο. 

Κάθε μηχανή Çelikel αποτελεί υπογραφή της ποιότητας Çelikel.

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε τα πιστοποιητικά μας.