ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ...

Είτε βρίσκεστε σε ένα μεγάλο αγρόκτημα στην Ασία ή σε ένα μικρό χωριό στη Νότια Αμερική μπορεί να δείτε την Çelikel, καθώς είμαστε σε περίπου 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. 
 
Τα μηχανήματά μας μπορεί να βρίσκονται καθ’ οδόν σε άγνωστη χώρα... 
 
Μπορείτε να διαβάσετε τις ιστορίες από κάποιους από τους χρήστες μας στην παρακάτω λίστα. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε την πλησιέστερη χώρα από το μενού και να δείτε πώς οι χρήστες έχουν δοκιμάσει την Çelikel! 

Κάθε προϊόν Çelikel έχει σχεδιαστεί για να λύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας χρήστης. Υπάρχει μία μόνο ερώτηση που κάνουμε για την κατασκευή της μηχανής μας: Ποιο πρόβλημα θα λύσει αυτό το μηχάνημα; 
 
Σε αυτή την ενότητα, θα συναντήσετε αγροκτήματα διαφορετικής κλίμακας που χρησιμοποιούν τη Çelikel και ακούνε από χρήστες για τη Çelikel. 
Παρακάτω, θα δείτε μια λίστα με αξιόπιστες φάρμες σε αυτόν τον ιστότοπο. 
Για να δείτε περισσότερα, επιλέξτε μια τοποθεσία. 

ΦΑΡΜΑ EROĞLU Νεβσεχίρ Τουρκία
ΦΑΡΜΑ EROĞLU Machinery Park

Η φάρμα Eroğlu, η οποία ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 2018, έχει τώρα περίπου 100 βοοειδή. Αυτή η οικογένεια, η οποία έχει αγκαλιάσει την επιχείρηση με τέσσερα χέρια από την ημέρα της ίδρυσής της, προτιμά τη Çelikel. Πριν ανοίξει το αγρόκτημά τoυ, ο İsa Eroğlu αγόρασε έξι μίξερ τροφοδοσίας με φορτιστή, 10 m3 μηχανές στερεών λιπασμάτων Crafter, 10 m3 μηχανές υγρών λιπασμάτων Cruiser, σύστημα λιπασμάτων Scud και μία μηχανή συλλογής δεματίων Carrier κατά τη διάρκεια της Αγροτικής Έκθεσης Konya. 
 
Ο κ. İsa αναφέρει ότι ο πιο βασικός τρόπος μείωσης του κόστους στο αγρόκτημα είναι η μείωση του κόστους εργασίας. Λέει ότι κατάφεραν να εξοικονομήσουν το κόστος εργασίας χάρη στα προϊόντα της Çelikel. Ο κ. Isa είναι ικανοποιημένος με την απρόσκοπτη και γρήγορη λειτουργία των προϊόντων της Çelikel, με το υψηλό πάχος των τοιχωμάτων και τη σταθερή δομή τους. Ο κ. İsa δηλώνει ότι είναι προνόμιο να χρησιμοποιεί μεγάλα μηχανήματα με μόνο ελκυστήρα 80 hp και τονίζει ότι θα επιλέξει τη Çelikel στο μέλλον. 
 
Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τις εμπειρίες του αγρότη.