ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Μόνο ένα άλλο πρωτότυπο μέρος μπορεί να αντικαταστήσει το προηγούμενο. 
 
Τα μηχανήματα Çelikel τηρούν τις υποσχόμενες επιδόσεις τους εάν και μόνο αν χρησιμοποιηθούν γνήσια ανταλλακτικά. Η διάρκεια ζωής του μηχανήματος και η εξοικονόμηση καυσίμου αυξάνονται με τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών. 
 
Τα ανταλλακτικά Çelikel σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τα μηχανήματά σας για αρκετά χρόνια προσαρμόζοντας άριστα στο μηχάνημά σας. 
 
Επωφεληθείτε από τα ανταλλακτικά ποιότητας της Çelikel και το παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης. 

7/24
7/24

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα στείλει τα μέρη που χρειάζεστε με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο. Παρέχει υπηρεσία επτά ημέρες της εβδομάδας, 24 ώρες την ημέρα. 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Η Çelikel συνδυάζει την επάρκεια με την καινοτομία. Όλα τα μέρη έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν την υψηλότερη απόδοση λόγω του μακρόχρονου ιστορικού της Çelikel στην κατασκευή μηχανών και της καινοτομικότητάς της, η οποία συμβαδίζει με τα παγκόσμια πρότυπα. 
 
Μπορείτε να κατεβάσετε τους καταλόγους ανταλλακτικών της Çelikel παρακάτω. 

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΟΥΤΙ

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά για την προώθηση της λειτουργίας και της αξιοπιστίας στις μηχανές που κατασκευάζουμε. Η χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του κόστους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του μηχανήματος. 
Αγοράστε αυθεντικά ανταλλακτικά Çelikel σε προσιτές τιμές και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του μηχανήματός σας.