Οι σκοτεινές εποχές, η εφεύρεση του τροχού, η μετάβαση σε μια γεωργική κοινωνία και η άφιξη του ταύρου στην ιστορική σκηνή! 
 
Από το 1962, η φωνή της Çelikel έχει αντηχήσει σε περισσότερες από 100 χώρες σε πέντε ηπείρους! Ελέγξτε το τρέχον ταξίδι μας. Συμβαδίζουμε στο μέλλον! 

 • ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΦΥΡΙΟΥ

  Ο Muhsin TÜRKMEN χτύπησε πρώτα ένα σφυρί εναντίον θερμού χάλυβα στην επαρχία Boğazlıyan της Yozgat. 

 • ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

  Ένα χαλύβδινο χέρι άγγιξε το έδαφος με την κατασκευή αρότρου υπό την ηγεσία του ιδρυτή μας, Muhsin Türkmen. 

 • ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΓΩΓΗ

  Η παραγωγική δύναμη της  Çelikel άρχισε να εξάγεται, καθώς δεν μπορούσε να περιοριστεί στα υπάρχοντα σύνορά της. Το ίδιο βήμα ήταν η αρχή ενός συνεχούς δικτύου εξαγωγής... 

 • ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  Η Çelikel έθεσε τα θεμέλιά της ενώ καλλιεργούσαν οι αγρότες. Το δυναμικό της Konya στη βιομηχανία πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Bekir TÜRKMEN. 
  Η Konya θα γινόταν το νέο εργοστάσιο κατασκευής της Çelikel. 
   

 • Εκτός από την παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων, η Çelikel άρχισε να παράγει μηχανήματα κτηνοτροφίας. 

 • Τα κυριότερα χέρια της Çelikel, τα οποία είχαν επικεντρωθεί στο παρελθόν στη γεωργία, έφτασαν στη κτηνοτροφία και άρχισαν να παράγουν μηχανήματα ανάμειξης ζωοτροφών. Ήταν η ευοίωνη αρχή της εταιρείας να γίνει η μεγαλύτερη στον κόσμο. 

 • Η Çelikel δεν ήταν μόνο μια από τις επιχειρήσεις που ολοκλήρωσαν την 50η χρονιά στην κατασκευή μηχανών (MAIB), αλλά και μία από τις 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Τουρκία (TOBB). Νομίζετε ότι αυτό ήταν σύμπτωση; Τα αποθέματα σφυριών έγιναν οι φορολογικοί κάτοχοι ρεκόρ εκείνου του έτους και έφτασαν σε ένα νέο ορόσημο. 

 • Η Çelikel διαθέτει κρατικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης για τον τομέα. Ως μάρκα με καινοτομία στα γονίδιά της, η Çelikel επιλέχθηκε ως μία από τις 50 πρώτες καινοτόμες εταιρείες στην Τουρκία από την InovaLIG. Ο απεριόριστος ταύρος έφθασε στο στόχο εξαγωγής των 75 χωρών. 

 • Νέες χώρες προστίθενται στην περιπέτεια του ταύρου, ο οποίος ξεκίνησε στην Τουρκία. Οι πελάτες μας κυμαίνονται από την Κίνα στην Κολομβία, από την Ολλανδία στην Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής. Φτάσαμε περισσότερες από 100 χώρες στο δίκτυο εξαγωγών μας σε πέντε ηπείρους και σε οκτώ ξένες γλώσσες, επιτυγχάνοντας έτσι έναν άλλο στόχο. 

Η ÇELİKEL ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Είμαστε μια εταιρία με πνεύμα ηγεσίας. Κατασκευάζουμε μηχανές που είναι η μόνη "Επιλογή επαγγελματιών" στους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Κοιτάμε το μέλλον των κατασκευαστών χρησιμοποιώντας το θάρρος μας από το παρελθόν. 
 
Παίζουμε το παιχνίδι με το δικό μας στυλ. Εμείς θέτουμε τους κανόνες. Κάθε προϊόν στη μονάδα παραγωγής μας είναι μέρος του παιχνιδιού μας. Μπορείτε να δείτε τα αποτυπώματα της Çelikel σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. 
 
Η καινοτομία είναι απαραίτητη για να κερδίσετε το παιχνίδι. Οι υπάλληλοι της Çelikel, με ηγετική θέση στα γονίδιά τους, παρακινούνται να προσθέσουν τουλάχιστον δύο προϊόντα (ανά έτος) στην αγορά. 

 • ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 100 ΧΩΡΕΣ
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 15.000 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΣ
 • 40.000 Μ2 ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΟΡΑΜΑ 2050

Με στόχους, δυναμική, συνεχώς αναπτυσσόμενη οργάνωση με υψηλή αίσθηση 
ολοκλήρωσης, τέσσερις γενιές εμπειρίας, νέα, μεταβαλλόμενη, μεταμορφωμένη και αναπτυσσόμενη φορείς... 
Στον κόσμο μας, όπου η καλλιεργήσιμη γη γίνεται σπάνια και ο πληθυσμός αυξάνεται κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην κάλυψη των βασικών διατροφικών αναγκών της ανθρώπινης φυλής με την ηγετική μηχανική και αυτοματοποίηση στη γεωργία. 


 
Προσφέρουμε την καλύτερη λύση για την κάλυψη των αναγκών των χρηστών με μηχανές επίλυσης προβλημάτων. Αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού με μη συμβατικές γεωργικές λύσεις στην Τουρκία και σε όλο τον κόσμο. σχεδιάζουμε τις μηχανές του αύριο, παρατηρώντας τις πιθανές ανάγκες με τους πρωτοπόρους στα γονίδιά μας. 

ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΣΦΥΡΙΩΝ
ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ 56 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στον κόσμο μας, όπου η καλλιεργήσιμη γη γίνεται σπάνια και ο πληθυσμός αυξάνεται κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην κάλυψη των βασικών διατροφικών αναγκών της ανθρώπινης φυλής με την ηγετική μηχανική και αυτοματοποίηση στη γεωργία.

Το δυναμικό πρέπει να αναγνωρίζεται εύκολα όταν το σύνολο παρατηρείται σε τρίτο πρόσωπο. 

Όπως η Çelikel, η Mercedes-Benz χρησιμοποιεί επίσης την HEMA. 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό. 
Όπως η Çelikel, η Ferrari χρησιμοποιεί επίσης την SKF. 
 

Μόνο μοναδικά κομμάτια μπορούν να αποτελέσουν την τέλεια ενότητα. 
Η Dana Incorporated, η οποία κατέχει τη μάρκα Brevini, επιλέχθηκε από τις 100 πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Αμερική από το περιοδικό Forbes. 
 

Απαιτείται άψογη σύνδεση για άψογη λειτουργία του συστήματος. 
Όπως και η Çelikel, παγκόσμιες ηγέτες όπως η Porsche, η Bentley, η Audi, η BMW, η Volkswagen και η Volvo χρησιμοποιούν την Optibel, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ιμάντων στον κόσμο. 

Ο τύπος για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό.

Όπως η Çelikel, η Mercedes AMG χρησιμοποιεί το Petronas ως το πρώτο της καύσιμο. 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό. 
Η Kansai είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές χρωμάτων και επιχρισμάτων. 
 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό. 
Η Oracal είναι παγκόσμιος ηγέτης σε καινοτόμες αυτοκόλλητες μεμβράνες, ανακλαστικά υλικά και κατασκευή συγκολλητικών ταινιών. 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό.

Η Mitsubishi Electric Corporation είναι ένας πολυεθνικός παγκόσμιος γίγαντας που κατασκευάζει ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά προϊόντα. 

Ο τύπος για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό. Το Eaton είναι ένα γιγαντιαίο βιομηχανικό ίδρυμα που περιλαμβάνει διάφορες μάρκες που λειτουργούν στον τομέα της ηλεκτρονικής, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της υδραυλικής, της στρατιωτικής και άλλων τομέων. 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα είναι κρυμμένη για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό.

Η DigiDevice είναι κορυφαία ιταλική εταιρεία σε συστήματα κλιμάκων. 

Η φόρμουλα για το ομαδικό πνεύμα κρύβεται για να εξυπηρετήσει έναν θεϊκό σκοπό.

Από το 1974, η Çayırova Automotive έχει συνδυάσει την εμπειρία της με την τρέχουσα τεχνολογία. Είναι μια επιχείρηση που προτιμάει να συνεχίζει να αναπτύσσεται.